Jar prichádza

INŠPIRÁCIA

Doprajte svojmu domovu príjemné osvieženie v podobe jarnej a veľkonočné výzdoby.

Jar prichádza

Pomaly sa k nám vkráda jar, dni sa predlžujú, slniečko je jasnejší a aj napriek kolísavej teploty je vonku príjemnejšie. Jar je časom, kedy sa prebúdza príroda a kedy sa konečne môžeme tešiť na teplejšie a slnečné dni. Po dlhej zime tiež prináša optimizmus do našich domovov. S jarem prichádza aj Veľká noc, sviatky s dávnou tradíciou a symbolikou nového života.

Vpustite jar domovov

Mnoho z nás sa tak púšťa do upratovania, ale tiež do novej výzdoby domu aj záhradiek.

Privítať jar a veľkonočné sviatky, ktoré sú už za dverami, môžete aj u vás doma, nechajte sa inšpirovať našimi interiérovými a exteriérovými veľkonočnými dekoráciami.

Vykúzlite si doma pohodovú atmosféru, vystavte si veľkonočné ozdoby napríklad na okenné parapety, záhradky, balkóny. Skrášlite nimi vonkajšie dvere, alebo zakomponujte prízdoby do okrasných kvetináčov s jarnými kvetmi, ako sú prvosienky, sirôtky či sedmokrásky. Naše kvetináče či ozdobné materiály na kvety vám môžu poslúžiť ako jedinečné dekorácia.

Aké sú tohtoročné trendy?

Jarné aj veľkonočné výzdoba by mala hrať všetkými farbami, mala by byť svieži a navodzovať dobrú náladu.

Čo sa týka farieb, klasikou sú žltá, oranžová, zelená a modrá, nebojte sa ale využiť ďalšie veselé odtiene - skrátka všetky farby, ktoré pozitívne ovplyvňujú naše zmysly. Tento rok rozhodne nič nepokazíte pastelovými odtieňmi.

K navodeniu veľkonočné atmosféry neodmysliteľne patrí predovšetkým maľované vajíčka a korbáče. Za tradičné symboly považujeme tiež najrôznejšie zvieratká, ako sú kuriatka, zajačikovia, baránkovia a ďalšie.