Všetko o pedigu

INŠPIRÁCIA

Zaujíma vás, čo že je to ten pedig? Potom zavítajte do našej sekcii článkov „všetko o pedigu“.

Zaujíma vás, čo že je to ten pedig? Potom zavítajte do našej sekcii článkov „všetko o pedigu“.

Zoznámte sa s pedigom

Čo je pedig a odkiaľ pochádza? Čo všetko sa s ním deje, predtým než môžete začať pliesť? Prečo je tak obľúbený pri ručnej výrobe kúzelných dekorácií a nábytku? A čo všetko z neho môžete vyrobiť? V našich článkoch nájdete všetko. Čo k pedigu patrí.

 

Čo je pedig a ako sa vyrába

Čo je vôbec pedig zač, kde sa berie a prečo je tak skvelý pre pletenie dekorácií a nábytku? Všetko sa dozviete v našom článku.

Návody na pletenie z pedigu

Chcete sa naučiť sama vytvárať pekné dekorácie alebo len hľadáte inšpiráciu pre pletenie? Mrknite na naše návody na pletenie z pedigu.

 

 

 

 

Z čoho pletieme

Pedigu je mnoho druhov. Pri výbere materiálu pre pletenie je na prvom mieste samozrejme kvalita. Záleží aj na type a spracovaní pedigu. Najrôznejšie druhy pedigu v prvotriednej kvalite nájdete u nás.

 

Prírodný pedig

Čistý prírodný pedig ideálny pre pletenie jemných vzorov a ďalšiu ľubovoľnú úpravu. Vyberajte z najrôznejších variant veľkostí kotúčov a hrúbok pedigu.

Farbený pedig

Najrôznejšie farebné prevedenia obľúbeného pedigu pre kreatívne tvorenie. Farebný pedig nie je potrebné ďalej opracovávať a farbiť.

Plochý pedig

Plochý pedig je ideálny na pletenie ozdobných košíkov a košov do domácnosti. Vyberajte jednoducho opracovaný materiál v najrôznejších variantoch.

Plochý pedig

Všetky vlastnosti obľúbeného plochého pedigu v množstve farebných prevedení pre vždy originálne a veselé výrobky.